Drones zijn in vele sectoren DE toekomst. De toepassingen van drones zijn nagenoeg oneindig. De meest voor de hand liggende zijn uiteraard video en fotografie. Daarnaast worden drones ook gebruikt voor inspecties van gebouwen, fotogrammetrie, thermografie en zo veel meer. Benieuwd naar een aantal toepassingsgebieden? Neem een kijkje hieronder!
Immo
Het spreekt wat voor zich dat een mooie drone foto de interesse van een potentiƫle klant kan opwekken. Een foto van enkel de gevel van een huis zegt niet genoeg. Met een drone foto kan je niet alleen het gehele huis naar voor brengen, maar ook de omgeving rond het huis. Zo hebben geinterseerden meer informatie.
Met een drone kan je uiteraard niet alleen foto's maken, maar ook video's. Deze beelden kan je dan ook gebruiken in een promotiefilm. De beelden komen uiteraard het meest tot hun recht bij half open of vrijstaande bebouwingen.
Drone beelden zijn niet meer weg te denken uit de vastgoedsector. Verscholen pareltjes zullen zeker tot hun recht komen!
Trouw / events
Wil je een trouw of event om niet meer te vergeten? Dan kan je zeker in de richting van een drone kijken. Zo kan je op een eenvoudige manier een bird's-eye view krijgen.
Je kan uiteraard niet zonder een gewone trouwfoto of eventfoto van een ervaren fotograaf. Maar als je net naar dat ietsje meer aan het zoeken bent, kan een drone zeker van pas komen. Het zijn foto's die enorm in trek zijn en waar je zeker mee naar buiten kan komen!

Werfopvolging
Heb je een project dat je graag van uit de lucht wil opvolgen om een overzicht te behouden? Of wil je gewoon de evolutie van jouw project digitaal opvolgen? Dan kan je zeker gebruik maken van drone beelden. Je ziet jouw project op deze manier letterlijk uit de steigers schieten!
Er zijn verschillende andere redenen, denk maar aan reclame voor een bepaald project, een nieuwe aankoop later schitteren, de evolutie weergeven aan toekomstige klanten... De mogelijkheden zijn eindeloos!
Inspecties / Verzekeringen
Ooit al gebruik gemaakt van een duur inspectieteam die meerdere dagen zoekt naar een probleem? In bepaalde gevallen kan een drone sneller en vooral goedkoper een probleem terugvinden. Het duurt maar enkele luttele seconden eer een drone in de lucht is. Ten opzicht van een inspectieteam, kan het even duren eer ze de afstand hebben afgelegd die een drone kan doen.
Eenmaal een probleem teruggevonden is, kan je meerdere foto's en video's nemen om later, indien nodig, een gerichte controle of reparatie te laten plaatsvinden. Op die manier bespaar je niet alleen kosten, maar ook tijd!

Weet dat je niet zomaar met een drone kan vliegen! Je hebt hiervoor licenties, opleidingen, specifieke verzekeringen en drones nodig! Sinds 01/01/2021 is er een nieuwe wetgeving in heel Europa van kracht.

Mijn licentie omvatten vluchten in categorie A1, A2, A3 en specific.
Back to Top